TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan Myumyun Sali Myumyun bu yıl üçüncü kez  14 Kasım 2021 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı oldu.


Değerli üyemiz 16. TKG programı katılımcısı Mumin Sali Mumin (ön sırada, soldan 7.) arkadaşımıza milletvekili adaylığı çalışmalarında başarılar diliyoruz.


16. TKG üyesi Myumyun Sali Myumyun İstanbul Esenyurt Belediyesi Erol OLÇOK Kültür merkezinde 24 Ekim 2021 Pazar günü HÖH İstanbul Teşkilatı önderliğinde düzenlenen kahvaltı programında, 14.11.2021 tarihinde Bulgaristan'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri hakkında bilgi sunarak, desteklerini istedi. 

16. TKG üyesi Myumyun Sali Myumyun spor giyim kıyafetleri üretimi, ithalat ve ihracat, özel mağazalar zinciri, kumaş ticareti, spor tesisleri ve restoranlar işleten şirket sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Siyasi belirsizliğin hakim olduğu Balkan ülkesi Bulgaristan yeniden sandığa gitmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Rumen Radev, parlamentonun 2021 bütçesini onaylamasının ardından 14 Kasım 2021 tarihinde bu yıl üçüncü kez seçime gidileceğini açıkladı. Aynı tarihte cumhurbaşkanlığı seçiminin de ilk turunu yapılacak. Bu yıl Nisan ve Temmuz ayında seçim yapan fakat hem corona virüsü salgını hem de artan fiyatlar sebebiyle hükümet kuramayan Bulgaristan’da belirsizlik devam ediyor.

Sözcü gazetesinde yayınlanan habere bu liinkten ulaşılmaktadır.


Mumin Sali Mumin'in (sağdan 2.) 24 Ekim 2021 Pazar günü Stambolovo Belediye Başkanı Adnan Yıldız ve Haskovo DPS Gençlik Kolları Başkanı Serkan Seyit Ahmet ile Çorlu'yu ziyaret ederek, önceki yıllarda Bulgaristan'dan göç etmiş olan eski hemşehrilerinden Kasım ayında yapılacak  milletvekili seçimleri için desteklerini talep etti. 

Myumyun Sali Myumyun (sağdan 4.) aynı gün Gebze ve Çayırova'da yaşayan Bulgaristan göçmenlerini ziyaret derek destek istedi.

Myumyun Sali Myumyun (arka sırada, ortada) adaylık kampanyası nedeniyle yaptığı çalışmaların ayrıntılarını ve farklı fotoğrafları görmek için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.