TOBB 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan girişimciler 14 Ocak 2021 Perşembe  günü15.00-18.00  saatleri arasında gerçekleşen zoom toplantısına katılarak, ülkelerindeki ekonomik durum ve kendi faaliyetleri ile ilgili gelişmeleri ve değerlendirmelerini paylaştılar. 


6. TKG programına Gürcistan'dan katılan Tamaz Shavadze (üstte, sol başta) halen Acara TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Uzun bir ardan sonra ekran başında buluşan Moldova'dan Valentina Uzun (üst sırada, sağda) ve KKTC temsilcisi Ramazan Gündoğdu (2. sırada, solda), Azerbaycan'dan Elnur Cabbarlı (2. sırada, ortada), Afganistan'dan Muhibullah Vahab (3. sırada, solda) dönem arkadaşları ile görüşmekten çok memnun oldular.

Özbekistan'dan Radjabjan Rustamoviç Ergashev (3. sırada,, sağda) dönem arkadaşlarından haber almaktan çok memnun olduğunu ifade etti

6. TKG programına Azerbaycan temsilcisi olarak katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen Elshen Ebulhesenli (ilk sırada, solda) halen Bakü'deki T.C. Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaya devam etmektedir.

6. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  Elvedin Lagarija (2. sırada, sol başta) ve Zajim  Alijiçeviç (2. sırada, soldan 2.) ve  İran'dan Salar Ahmadipour (2. sırada, sağ başta) işleri ve aileleri hakkında arkadaşlarına bilgi verdi.

12-24 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmi ülkeden otuz iki katılımcı iştirak etmiştir.

Tacikistan'dan Sobir Gafurov (3. sırada, sağdan 2.) dönem arkadaşlarına işlerindeki gelişmeler ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

6. TKG üyeleri sık sık bir araya gelmek istediklerini belirterek, vedalaştılar.