TOBB tarafından düzenlenen 9. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan Niyal Öztürk (sağda) milletvekili seçimleri için ÇTP (Cumhuriyetçi Türk Partisi) listesinden aday oldu.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Niyal Öztürk Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.

9. TKG programı katılımcısı Niyal Öztürk müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.