22. TKG üyesi Engin Ali (solda) Batı Trakyalı şirketlere danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor. Eski Bölge Vali Yardımcısı Ahmed İbrahim'in Kozlukebir köyünün merkez meydanında açtığı Cafe Classic Arriana adlı kafenin ruhsat işlemlerini kısa sürede başarıyla tamamladı.

TOBB tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Batı Trakya tenmsilcisi olarak katılan Engin Ali (solda) enerji sektörü ve alternatif enerjiler güneş enerjisi sektöründe danışmanlık ve projelendirme, enerji verimliliği ve teknik danışmanlık, elektrik malzemesi toptan satış ve sigorta faaliyetleri konularında faaliyet gösteren Innovative Michaniki Energy & Insurance şirketi sahibidir. 

Engin Ali Yunanistan Teknik Odası (TEE) ve  Batı Trakya Azınlığı, Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

8. TKG programına Batı Trakya'nın İskeçe kentinden katılan Ferdi Hacıoğlu 2021 Nisan ayından bu yana Avdiros Sailing firması ile birlikte yeni bir sektörde faaliyet göstermeye başladı. Kuzey Ege'den yola çıkıp, Batı Akdeniz'de tekne kiralama ve yelken sporu konularında hizmet veren bu yeni girişiminde arkadaşımıza başarılar diliyoruz. 


18. TKG programına Yunanistan'dan katılan Güner Mustafa (solda) 12 Ocak 2022 Çarşamba günü TC Selanik Başkonsolosluğu Ticari Ateşesi  Ahmet Erdoğan'ı (sağda) akşam yemeğinde ağırladı.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya'nın Gümülcine şehrinden katılan Güner Moustafa - Gkiouner Moustafa madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde Türkiye'den farklı akü markalarının temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.