20. TKG programı üyesi Eni Xheko (solda) Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Yunus Emre Enstitüsü tarafından "Medya Akademisi" başlığı altında geçlere yönelik olarak düzenlenen dijitalleşme eğitiminin 20 Aralık 2021 Cumartesi günü Tirana International Hotel'de gerçekleşen sertifika törenine katıldı.

Türkiye’nin medya bilgi ve tecrübesini Arnavutluk ile paylaşmak amacıyla Tiran Yunus Emre Enstitüsü kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında; Türkiye Cumhuriyeti Tiran Büyükelçiliği, TRT ve Anadolu Ajansı iş birliğinde gerçekleştirilen 2. Medya Akademisi Eğitiminin ardından söz konusu programa katılan kursiyerler için “Medya Akademisi Sertifika Töreni” düzenlendi.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programına katılan Eni Xheko  (solda) eğitim programını başarıyla tamamlayan gençlere sertifikalarını vermekten ve deneyimlerini payklaşmaktan memnun oldu.  

Tiran Yunus Emre Ennstistüsü'nün web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.


20. TKG programı katılımcısı Eni Xheko  (ön sırada, sağdan 2.) T.C Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük (soldan 4.)  ile yakınn işbirliği içinde çalışmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Eni Xheko ATTSO-Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 17 Eylül 2021 tarihinde yapılan toplantısında  Başkanlık görevine seçilmiştir.

TKG web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.


TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko (soldan 2.) başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası,  Arnavutluk-ABD Ticaret Odası üyesidir.  Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı görevini yürütmektedir.