9. TKG programına Azerbaycan'dan katılan PARVIZ BAKHSALIYEV (sağda) 12 Haziran 2019 Çarşamba günü başkent Bakü'de lüks segmentte "Demo Home" markasıyla yeni bir mobilya mağazası açtı. 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenleeen 9. TKG programı katılımcısı değerli arkadaşımız PARVİZ BAKHSALIYEV'i (solda) kutlutyor, başarılar ve bereketli kazançlar diliyoruz.  

6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta), yakın arkadaşı PARVİZ  BAKHSALIYEV'in (sağdan 2.) yeni mağazasının açılış törenine katılarak, konuklarla yakından ilgilendi ve arkadaşına destek verdi.

TOBB  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'nda  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağdan 2.)  T.C.Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Demo Home adlı yeni mağazanın tanıtım videsouna bu linkten ulaşılmaktadır.

Biznes.24 yerel basında yayınlanan fotoğraflı açılış haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Milli gazetede yayınlanan fotoğraflı açılış haberine ulaşmak için bu linklin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı üyesi PARVIZ BAKHSALIYEV dekorasyon işleri yapan, mobilya mağazaları işleten şirket sahibidir. Türkiye mobilya sektörünü yakındna izlemekte ve lüks konsepte mobilya ve dekorasyon malzemlerini  ithal etmektedir.