22. TKG Programına Kırgızistan'dan katılan Adiley Kadyrakunov (sağda)  30 Ocak 2020 Perşembe  günü tarihinde iş ziyareti nedeniyle Başkurdistan'ın Başkenti Ufa'da bulunduğu sırada, dönem arkadaşı Ural İumagulov (solda) ile buluştu.

22. TKG programı dönem arkadaşları programdan iki ay sonra yeniden buluşmaktan çok memnun oldular ve Türkiye'de birlikte geçirdikleri günlere ait izlenimlerinden söz ederek, arkadaşlarını andılar.

Adiley Kadyrakunov  (solda) uluslararası piyasada şirketler için her seviyede eleman temin eden bir insan kaynakları firması olan İnfo Group’ta üst düzey yöneticidir. Şirket eleman temini konusunda Türk şirketleri ile yoğun olarak çalışmaktadır. Ayrıca, Özel İstihdam Büroları Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır.

22. TKG programı katılımcısı Ural İumagulov (solda) petrol ve gaz sektöründe faaliyet gösteren, üretim ticaret ve tedarik işleri yapan Eurasia PetroTech Ltd. şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket,  Türkiye’den başta mobilya olmak üzere, çeşitli ürünler ithal etmektedir. ABC Girişimcilik Derneği üyesidir.