20. TKG programı katılımcısı İzzet Köroğlu (soldan 2.) ve 7. TKG prrogramı üyesi Muhit İnce (sağdan 2.) Kuzey Kıbrıs GİAD yönetiminde başarılı çalışmalara birlikte imza atmanın memnuniyetini paylaştılar. 

Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan üyeler Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği GİAD yönetiminde uzun yıllar birlikte görev yaptılar, projelerde sorumluluk üstlendiler. 

Muhit İnce (sol başta) 21 Ocak 2021 tarihinde yapılan Genel Kurul seçimlerinde GİAD Bayrağını devralarak, Yönetim Kurulu Başkanı oldu.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan Muhit İnce (sağdan 2.) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 


20. TKG programı katılımcısı İzzet Köroğlu (soldan 2.) ve 7. TKG programı üyesi Muhit İnce (soldan 4.) GİAD tarafından  düzenlenen etkinliklere katılarak  destek vermektedir.

Kuzey Kıbrıs GİAD Yönetim Kurulunda aynı dönem görev yapan, sıcak gündemin tartışıldığı  toplantılara etkin olarak katılan  TKG üyesi  Muhit İnce (sağdan 3.) ve İzzet Köroğlu (sağdan 2.) arkadaşlarımızı sivil toplum kurumlarındaki gönüllü çalışmaları nedeniyle kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, istanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümüne başkent Lefkoşa'dan katılan İzzet Köroğlu ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan Sezer Köroğlu  Ltd. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.