TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan Necdet Ergün (sağda) 19 Ekim 2022 Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Fatma Şahin'e (solda) 7Cbasalia projesi hakkında sunum yaparak, Gaziantep'i Sıfır Atık, Sıfır Emisyona dayalı Yeşil ve Döngüsel Şehre dönüştürme önerisini paylaştı.

19. TKG programına KKTC'den katılan Necdet Ergün iş ortağı ile birlikte 2015 yılından itibaren  geliştirmekte oldukları 7Cbasalia ve Basalia Biyo- Döngü Teknolojisini uygulamaya geçirmek için büyük şirketler ve belediyeler ve üniversiteler ile işbirlikleri geliştirmektedir. 

19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri iş görüşmesi için 14-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında Londra'da bulunduğu sırada, şehrin popüler anıtlarını ziyaret etti ve eski dostları ile buluştu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Şener Sabri ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak, başta tekstil olmak üzere  çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.