14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Hasan Hüseyin Işkırık  eşi ile birlikte ve 12-20 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul'u ziyaret ederek, Ramazan Ayı nedeniyle Almanya'da arkadaşları ile topladıkları yardımları Arnavutköy ilçesinde  yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hasan Hüseyin Işkırık  ve eşi Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii  çevresinde yaşayan aileleri ziyaret ederek,  iftar yemeklerine katıldı ve çocuklara oyuncaklar armağan etti.

Hasan Hüseyin Işkırık'ın İstanbul'a yardım köprüsü  kurma ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasını bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Hasan Hüseyin Işkırık Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir.