13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Kadriye Alimanova arkadaşları ile birlikte Kudüs ve Ürdün'ü ziyaret etti.

Kadriye Alimanova Musevilik, Hıristiyanlık ve İslam inancına göre  kutsal bilinen Kudüs'te tarihi ve dini yerleri gezmekten memnun oldu.

13. TKG üyesi Kadriye Alimanova (sağda) ve arkadaşları Ürdün'de bulundukları sırada Roma dönemine ait  Petra Antik Kenti de ziyaret etti.

Kadriye Alimanova  kutsal diyarlar programına Lut Gölü- Ölü Deniz'i de eklemeyi ihmal etmedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Kadriye Alimanova başkent Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.