20. TKG programına Irak'tan katılan Abdulkadir Şahin - Kadir Aga Bayraktar (Abdulqader Shaheen Qader) 26-27 Ocak 2022 tarihlerinde İstanbul'da  düzenlenen 16. Türk- Arap Ekonomik İşbirliği Zirvesi'ne katıldı

TOBB, DEİK ve KOSGEB işbirliğinde  düzenlenen Zirve kapsamında 7. Türk-Arap Yapı, İnşaat, Mimari  ve İnşaat Malzemeleri Fuarı ile 4. Gayrımenkul Emlak, Proje Yatırım Fuarı düzenlendi. 

Türk ve Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo işbirliğinde düzenlenen  16. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden binlerce yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla buluştu. Düzenlenen fuarlarla yabancı yatırımcının gayrimenkul sektörüne ilgisini artırmak hedeflendi.

16. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi çatısı altında, 7.Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı, İşbirliği Organizasyonu ve 4.Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı, İşbirliği Organizasyonu eş zamanlı olarak 26-27 Ocak 2022 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti. Zirve hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Çerkezköy, Çorlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan Abdulkadir Şahin - Kadir Aga Bayraktar inşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren, turizm, nakliye ve dış ticaretle uğraşan döviz bürosu işleten şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Irak İşadamları Birliği üyesidir.